Posts by Giwrg0s

  VBr4RhW.png


  Αγαπητοί παίκτες,


  Στις 31 Ιουλίου 2019 λαμβάνετε 30% περισσότερα ψήγματα με κάθε αγορά όλη την ημέρα!


  Αδράξτε την ευκαιρία για περισσότερα ψήγματα!


  Καλή διασκέδαση!
  Η ομάδα του Wildguns

  Αγαπητοί παίκτες,  Την Τετάρτη 27.03.2019 θα έχουμε συντήρηση στο φόρουμ. Θα ξεκινήσει περίπου στις 10:00 CET και η αναμενόμενη διακοπή θα είναι περίπου 20 λεπτά.  Η ομάδα του Wildguns

  Αγαπητοί παίκτες,


  Την Τετάρτη 23.01.2019 μεταξύ 11:00 και 11:20 το φόρουμ δεν θα είναι προσβάσιμο καθως θα πραγματοποιηθεί μια σύντομη συντήρηση για να εγκατασταθούν σημαντικά λειτουργικά συστήματα και ενημερώσεις ασφαλείας.


  Σημείωση: αυτό δεν αφορά το λογισμικό του φόρουμ, είναι μόνο μια ενημέρωση του διακομιστή.


  Λυπούμαστε για τις δυσκολίες που μπορεί να προκληθούν.


  Η ομάδα του Wildguns

  Αγαπητοί παίκτες,


  θα παρατηρήσατε ότι τα φόρουμ μας ήταν σε κατάσταση ασφαλείας που τα καθιστούσε μη προσβάσιμα για σας από την Παρασκευή το βράδυ. Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγνώμη για αυτή την ταλαιπωρία, καθώς τα φόρουμ αποτελούν την πρώτη μας μέθοδο παροχής πληροφοριών. Ωστόσο, αυτό ήταν απαραίτητο για να διατηρηθεί ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας.


  Υπήρξε ένα θέμα ασφάλειας που έπρεπε να αντιμετωπιστεί με γρήγορο και λογικό τρόπο, αυτό καθιστούσε απαραίτητο να περιοριστεί πλήρως η πρόσβαση στα εμπλεκόμενα συστήματα εκείνη την στιγμή. Χωρίς πολλές λεπτομέρειες: υπήρχε ένα - περιορισμένο - σημείο εισόδου το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη συλλογή πληροφοριών σε 2 από τα φόρουμ μας (OGame US και OGame Origin). Αυτό το σημείο εισόδου σφραγίστηκε αμέσως. Περιορίστηκε αποκλειστικά στα προαναφερθέντα φόρουμ, όλα τα άλλα φόρουμ δεν επηρεάστηκαν, ωστόσο, ως ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας κρατήσαμε όλα τα άλλα φόρουμ μη προσβάσιμα για να πραγματοποιηθούν επακριβείς και λεπτομερείς έλεγχοι και να διασφαλιστεί ότι αυτό το σημείο εισόδου είναι σφραγισμένο και δεν υπάρχει σε κανένα άλλο φόρουμ.


  Δυστυχώς κάποια δεδομένα διέρρευσαν από αυτό το σημείο εισόδου. Αυτό επηρεάζει μόνο τους χρήστες του OGame US και OGame Origin. Τα δεδομένα που ήταν προσβάσιμα περιείχαν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των χρηστών καθώς και τα usernames τους καθώς και ορισμένα τμήματα των φόρουμ που δεν πρέπει να είναι προσβάσιμα.


  Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας.

  CommunityManager_wildguns_us_db3284932bf9cff1f71086379470097a.png
  Paso
  Ο Community Manager [CoMa] είναι ο δεσμός μεταξύ της κοινότητας και της Gameforge. Τα καθήκοντά του είναι να ενημερώνει την κοινότητα με όλες τις σχετικές πληροφορίες για το παιχνίδι και τα events, αλλά και να προωθεί τις ανησυχίες και τις ανάγκες της κοινότητας . Είναι επίσης υπεύθυνος για την εθελοντική ομάδα διαχείρισης και είναι στη διάθεσή ώστε να σας βοηθήσει και να σας συμβουλεύσει.

  GameAdmin_gladiatus_en_d878c8eb9b6755098842f019f88cb48c.png
  Whitedrum
  BoardAdmin_wildguns_us_3bbc21058589abb991808cfb91f77187.png
  Giwrg0s
  Ο Διαχειριστής Παιχνιδιού [GA], έχει δικαιώματα χειρισμού σε όλους τους server, αλλά τα κύρια καθήκοντα του δεν είναι να εξυπηρετεί άμεσα τους χρήστες. Ο τομέας ευθύνης του είναι να επιλέγει καινούριους Χειριστές Παιχνιδιού [GO] και να τους εκπαιδεύει, να προτείνει προαγωγή Χειριστών στη θέση του Υπερχειριστή [SGO] και να τους κάνει την ανάλογη εκπαίδευση. Είναι υπεύθυνος να ελέγχει τους Υπερχειριστές και να τους αναπληρώνει σε περίπτωση απουσίας τους. O GA είναι επίσης υπεύθυνος για τον έλεγχο των κανόνων, επισήμανση αναγκών βελτίωσης των κανόνων και προώθηση των στον Υπεύθυνο Ομάδας. Επίσης είναι υπεύθυνος να αναφέρει τυχόν bugs. Τέλος είναι αρμόδιος για να δέχεται παράπονα που υπάρχουν σχετικά με τους Υπερχειριστές [SGO].

  Ο Διαχειριστής Φόρουμ [BA], διαχειρίζεται το φόρουμ. Προσθέτει ή αφαιρεί ενότητες, θέτει αποκλεισμούς σε χρήστες αν κριθεί απαραίτητο, ελέγχει και ανανεώνει τους κανόνες του Φόρουμ όταν απαιτείται, επιλέγει κι εκπαιδεύει τους Συντονιστές και προάγει Συντονιστές σε Υπερσυντονιστές. Ελέγχει την ομάδα Συντονιστών και τους Υπερσυντονιστές. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποιο Υπερσυντονιστή, μπορείτε να απευθυνθείτε στον Διαχειριστή Φόρουμ. Ο Διαχειριστής είναι επίσης υπεύθυνος για την ομαλή λειτουργία του Φόρουμ και έχει ευθύνη να ενημερώνει για τυχόν τεχνικά προβλήματα τον Υπεύθυνο Ομάδας. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την εγγραφή σας, πρέπει να απευθυνθείτε στον Διαχειριστή Φόρουμ.

  SuperGameOperator_wildguns_us_aac3e19e13d3d5c0a506473aaacc5846.png

  SuperModerator_wildguns_us_1955cde4afd443824c3f91af9970fb4a.png
  Οι Υπερχειριστές [SGO] έχουν δικαιώματα χειρισμού σε παραπάνω από 1 server. Η κύρια ευθύνη τους είναι να ελέγχουν τους Χειριστές και να τους βοηθούν σε αποφάσεις που είναι μη σαφής στους κανόνες. Επίσης αναπληρώνουν τους Χειριστές των server τους σε περίπτωση απουσίας τους. Αν έχετε παράπονο/πρόβλημα με κάποιο Χειριστή Παιχνιδιού, πρέπει να απευθυνθείτε στον αρμόδιο Yπερχειριστή.

  Οι Υπερσυντονιστές [SMOD], έχουν πρόσβαση σε όλα τα σημεία του Φόρουμ. Η κύρια ευθύνη τους είναι να φροντίζουν για την ομαλή λειτουργία του φόρουμ και να ελέγχουν τις ενέργειες των Συντονιστών. Επίσης αν κριθεί απαραίτητο, μπορούν να θέσουν αποκλεισμό σε κάποιο χρήστη που θα παραβιάσει τους κανόνες του Φόρουμ. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποιο Συντονιστή, πρέπει να απευθυνθείτε στον αρμόδιο Υπερσυντονιστή.

  GameOperator_wildguns_us_58ece17da706414b64c698f63979515f.png
  Moderator_wildguns_us_55e49266e2215a655236a75db7bb97a7.png
  Οι Χειριστές Παιχνιδιού [GO], επιβλέπουν τους server για τους οποίους είναι υπεύθυνοι, επιβάλουν κυρώσεις σε περίπτωση παραβίασης των κανόνων και δίνουν απαντήσεις που αφορούν το παιχνίδι στο Φόρουμ. Βρίσκονται στη πρώτη γραμμή για να απαντάνε στα παράπονα των παικτών. Επικοινωνείτε μαζί τους, μέσω Ticket System, σε περίπτωση που έχετε κάποιο παράπονο/διαφωνία σχετικά με αποκλεισμό σας, ή παραβίαση κανόνων που έγινε εις βάρος σας. Εάν έχετε παράπονο από κάποιο Χειριστή, απευθυνθείτε στον αρμόδιο Υπερχειριστή [SGO].

  Οι Συντονιστές φροντίζουν για τη τήρηση των κανόνων του φόρουμ, στα τμήματα που είναι στην ευθύνη τους, μπορούν να κλείσουν, ανοίξουν, λογοκρίνουν, μεταφέρουν απαντήσεις και θέματα, επίσης να δώσουν προειδοποιήσεις ή να αιτηθούν αποκλεισμό σε μέλη που παραβαίνουν τους κανόνες. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποιο Συντονιστή, μπορείτε να το αναφέρετε σε ένα Υπερσυντονιστή [SMOD].

  TrialGameOperator_wildguns_us_62dc9a7b7ad314ea51b122d65d1c2f0d.png
  TrialModerator_wildguns_us_8bc6bf7dccc196c22ad378a92f62252b.png
  Κάθε νέος χειριστής, κατά την ένταξη του στην ΔΟ, και μέχρι να τελειώσει η εκπαίδευση του, ανήκει σε αυτή τη κατηγορία. Κατά τη περίοδο αυτή, εκπαιδεύεται από τον GA.

  Κάθε νέος Συντονιστής, κατά την ένταξη του στην ΔΟ, και μέχρι να τελειώσει η εκπαίδευση του, ανήκει σε αυτή τη κατηγορία. Κατά τη περίοδο αυτή, εκπαιδεύεται από τον ΒA.  :!:Ο μοναδικός και επίσημος τρόπος επικοινωνίας με την ομάδα διαχείρισης είναι μέσω του συστήματος υποστήριξης: http://support.international.wildguns.org/