Γραμμή κοινότητας (Community Guideness)

 • Γραμμή κοινότητας (Community Guideness)


  Community Guidelines


  1. Όχι, δεν μπορείς να ονομάσεις έτσι τον λογαριασμό σου -.-“

   Μπορείς να έχεις μόνο έναν λογαριασμό στο φόρουμ, και αυτό δεν πρέπει να είναι προσβλητικό. Σε περίπτωση που έχεις κοινή ΙΡ με κάποιον άλλον, παρακαλώ ενημέρωσε μας η αλλιώς μπορεί να αποκλειστείς μόνιμα για χρήση Πολλαπλών Λογαριασμών.
   Εάν αποκλειστείς και σκεφτείς την υπέροχη ιδέα το να δημιουργήσεις έναν νέο λογαριασμό για να περάσεις αυτόν τον αποκλεισμό, θα περάσεις άσχημα!
  2. Σαν κύριος!

   Σεβασμός, ευγένεια και μετριοφροσύνη! Όταν δημοσιεύεις , σκέψου τις τρείς αυτές αξίες. Να είσαι δημιουργικός, και εξυπηρετικός, οι συζητήσεις είναι κανονικού περιεχομένου και όλοι μπορούν να έχουν διαφορετική γνώμη, οπότε μείνε ευγενικός.Οι προσβολές και το να προκαλείς, δεν ανήκουν σε έναν κύριο. Πρέπει επίσης να είσαι προσεκτικός με το περιεχόμενο που δημοσιεύεις. Ρατσιστικά, πολιτικά, θρησκευτικά, παράνομα, η σεξουαλικού περιεχομένου δημοσιεύσεις δεν επιτρέπονται και θα αφαιρεθούν από το φόρουμ.
  3. Trolls – δεν νομίζω!

   Δεν μας πειράζουν τα κογιότ, οι κροταλίες, τα λευκά κουνέλια η τα φουντωτά λαγουδάκια. Αλλά trolls? Μπάα ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε! Δημοσιεύσεις με σκοπό να προκαλέσουν άλλους χρήστες θα αναγκάσουν την ομάδα Συντονισμού να σε χαστουκίσουν με τα λάσο τους και να σε δέσουν στην τρύπα του βασανισμού! Και ναί, πονάει Όπα......
   Ας επιστρέψουμε στην συμπεριφορά του Κυρίου και ας σεβόμαστε τους άλλους.
  4. Είσαι λάθος!

   Στις συζητήσεις μπορείς πάντα να απαντήσεις στις θέσεις κάποιου, αλλά οι προσωπικές επιθέσεις δεν επιτρέπονται, επίσης η προσβολή, απειλή,εξευτέλιση, η οποιαδήποτε άσχημη πράξη κατά κάποιου.
   Με το να επιτίθεσαι σε κάποιον για να βρείς το δίκιο σου,. η να προσπαθήσεις να πείσεις όλους τους άλλους οτι έχεις δίκιο δείχνει μόνο οτι είσαι λάθος
   Επίσης, αυτό είναι απλά ένα φόρουμ ενός παιχνιδιού. Οι άκυρες συζητήσεις επιτρέπονται στον κατάλληλο τομέα.
  5. Δεν γυρνάμε τραπέζια εδώ...

   Εάν είσαι έτοιμος να ξεσπάσεις στα φόρουμ για τον λογαριασμό που έχεις στο παιχνίδι και αποκλείστηκε, εεμμ.. δεν νομίζω να πιάσει! Η συζήτηση περί αποκλεισμών στο φόρουμ δεν βοηθάει και ιδιαίτερα οπότε ξέσπασε στο τίκετ! Επίσης θα θέλαμε να διπλό τσεκάρεις τα T&Cs και τους κανόνες πριν αρχίσεις τα παράπονα για τον αποκλεισμό σου, ίσως έκανες κάτι λάθος. Οπότε βάλε το τραπέζι πίσω στη θέση σου, και στείλε ένα Αίτημα Υποστήριξης στην Ομάδα.
  6. Και αν σου πώ…?

   Ότι δεν χρειάζεται να είσαι αγενής για να κρίνεις κάποιον? Υπάρχει κάτι που λέγεται εποικοδομιτική κριτική! Εάν δεν σου αρέσει κάτι, μπορείς πάντα να το αναφέρεις, αλλά δώσε μία αιτία και εξήγησε το γιατί, με αυτόν τον τρόπο είναι πιο εύκολο για σένα να δείς σε πράξη αυτό που θα ήθελες να αλλάξει.
   Η άσχημη συμπεριφορά και τα προκλητικά σχόλια, το μόνο που θα επιφέρει θα είναι αποκλεισμό...αλλά το ξέρεις ήδη αυτό.
  7. Όλοι αγαπάμε το spam!

   Στο σημέιο για το σπάμ, φυσικά! Και το καλό spam μόνο. Σε παρακαλώ κράτα το μόνο εκεί, δημοσιεύοντας άχρηστα μηνύματα σε άλλα θέματα η υποενότητες του φόρουμ δημιουργεί δυσκολία, και δεν θα βρείς ποτέ αυτό που ψάχνεις και μετατρέπει μια συγκεκριμένη συζήτηση σε μια πολλαπλή βροχή άκυρων συζητήσεων.